Lokalavis for Åsane og omegn!
  • KLAR FOR CUPFINALEN: Mette Hammersland og Maria Brochmann besøkte Åsane Tidendes podkast-studio denne uken foran søndagens cupfinale-kamp mellom Sandviken og Vålerenga på Ullevaal. (Foto: Thomas Gangstøe)

Mette og Maria om gubber, plakater og cupfinalen

På søndag spiller Sandviken Toppfotball cupfinale mot Vålerenga på Ullevaal stadion. Åsanepodden fikk besøk av markeds- og kommunikasjonsansvarlig, Mette Hammersland og Sandviken-spiller Maria Brochmann.

Vi snakker om Mette Hammerslands møte med gubbene i norsk fotball, kampen for like vilkår for jentene, reaksjonene på at Sandviken skal gå inn i Sportsklubben Brann, Maria Brochmanns vei via Tertnes, Åsane, Arna-Bjørnar og til toppfotball i Sandviken, og ikke minst: Forberedelsene til fotballfesten på Ullevaal.

Hvis Brochmann måtte velge mellom cupfinale-seier og seriemesterskap – hva ville hun valgt?

Kultursjef John Kristian Øvrebø gleder seg til å feire kulturen i bydelen i ti dager. (Arkivfoto)
Kultursjef John Kristian Øvrebø gleder seg til å feire kulturen i bydelen i ti dager. (Arkivfoto)

I dag starter Kulturfest Åsane, og kultursjef John Kristian Øvrebø har vært innom podkast-studio for å snakke om hva Åsabuen kan forvente og oppleve av kultur de neste ti dagene.

Thomas Valeur er endelig tilbake etter det som kunne vært en karriereendende skade i hånden. (Foto: Thomas Gangstø)
Thomas Valeur er endelig tilbake etter det som kunne vært en karriereendende skade i hånden. (Foto: Thomas Gangstø)

Visste du at Kenneth Sivertsen var et multitalent, som lagde mye mer musikk enn det folk flest kjenner? Åsabu og supergitaris Thomas Valeur, skal sammen med showskaper, Sigurd Sele og band, vise fram mye av det beste fra Sivertsens karriere i showet «Min Kenneth».

Av

Ove Landro

red@aasanetidende.no

Andre saker