Lokalavis for Åsane og omegn!
  • JUBEL: Hvorfor jublet foreldrene da Kåre Ingebrigtsen fortalte at han ikke skulle bli trener? Kåre Ingebrigtsen forteller og ser også inn i Åsane-fremtiden i denne utgaven av Åsanepodden. (Foto: Erik Madsen)

Åsanepodden:

Nei til Sandviken-damene, ja til Åsane-herrene og en historisk opprykksmulighet for Åsanes fotballdamer

Harald Johannessen sier nei til Sandviken-damene, Kåre Ingebrigtsen har sagt ja til Åsane-herrene, og Åsane-damene har aldri vært nærmere opprykk til Toppserien. Mer om dette og reaksjonen til Kåre Ingebrigtsens familie da de fikk vite at han ikke skulle fortsette som fotballtrener, får du i denne ukens Åsanepodden fra fredag klokken 12.

Hva er det som gjør at Harald Johannessen, som har over hundre kamper i den røde drakten, ikke ønsker Sandviken Toppserie velkommen til Brann?

– Jeg kommer helt sikkert til å se Sandviken-damene spille med Branns logo en eller annen gang i fremtiden, men pr i dag har jeg ikke det i tankene, sier Johannessen, som frykter for Sportsklubben Branns økonomiske fremtid når damene inntar Stadion.

Kåre Ingebrigtsen har spilt for Manchester City, han er tre ganger cupmester og tre ganger seriemester med Rosenborg og har 23 landskamper for Norge. Som trener tok han Rosenborg til både cup-gull og seriemesterskap. Han har dessuten trent Bodø-Glimt, Ranheim og Brann. Nå er han sportssjef i Åsane fotball. Hva vil han med Åsane, hvilke ambisjoner bør klubben ha, og hvorfor jublet foreldrene da han fortalte at han ikke skulle bli trener? Kåre Ingebrigtsen forteller, forklarer og ser inn i Åsane-fremtiden. 

Katarina Dybvik Sunde har scoret 10 mål på 18 kamper for Åsane fotball damer så langt i år. Hun røper hvorfor hun egentlig ville gi seg foran årets sesong, og hvorfor hun i stedet satset alt i den oransje drakten. Det var Åsane-trener Eirik Fjeldstad som hentet Sunde til klubben i fjor. I denne podkasten gir Sunde treneren mye av æren for at hun gjør det så bra, og at klubben kjemper for opprykk til Toppserien. 

 

RØRENDE: Katarina Dybvik Sunde røper hvorfor hun egentlig ville gi seg foran året sesong, og hvorfor hun i stedet satser alt for Åsane. Det ble følelsesladet i ÅTs podkast-studio da Sunde og trener Eirik Fjeldstad kom på besøk. (Foto: Thomas Gangstøe)
RØRENDE: Katarina Dybvik Sunde røper hvorfor hun egentlig ville gi seg foran året sesong, og hvorfor hun i stedet satser alt for Åsane. Det ble følelsesladet i ÅTs podkast-studio da Sunde og trener Eirik Fjeldstad kom på besøk. (Foto: Thomas Gangstøe)
BEKYMRET: Harald Johannessen er bekymret for Sportsklubben Brann. I denne podkasten utdyper han hvorfor han ikke ønsker Sandviken-damene velkommen på Stadion. (Foto: Thomas Gangstøe)
BEKYMRET: Harald Johannessen er bekymret for Sportsklubben Brann. I denne podkasten utdyper han hvorfor han ikke ønsker Sandviken-damene velkommen på Stadion. (Foto: Thomas Gangstøe)

Av

Ove Landro

red@aasanetidende.no

Andre saker