Lokalavis for Åsane og omegn!

Åsanepodden:

Ungdom bidrar mot kreft og sandvolleyballhall åpnes!

Ukens episode av Åsanepodden blir todelt, der vi først snakker med Andreas og Anette fra Tertnes Videregående skole. Sammen med Åsane Videregående skole skal de samle inn penger for Krafttak mot Kreft på kommende søndag. I tillegg, Trond Mohn åpner bydelens første sandvolleyballhall sammen med Roald Bruun-Hansen, Scott Olsen og OL-vinnerne Anders Mol og Christian Sørum.

Ungdommene på Tertnes og Åsane videregående skole velger å fokusere tid, penger og oppmerksomhet litt annerledes enn man kanskje skulle tro. De setter av tid til å samle inn penger for Krafttiltak mot Kreft førstkommende søndag. To ungdommer fra Ternes vgs, Andreas Flatøy og Anette Valle, snakker i studio om motivasjonen bak å gjøre dette.

I tillegg har Åsane fått sin aller første innendørs sandvolleyballhall. Trond Mohn, som har finansiert dette, var på plass under åpningen, sammen med OL-vinnerne i sandvolleyball under Tokyo OL 2021, Anders Mol og Christian Sørum, daglig leder for Åsane Arena Roald Bruun-Hansen og U20-landslagstrener Scott Olsen.

Av

Bjørnar Morønning

bjornar@aasanetidende.no

Thomas Gangstøe

thomas@aasanetidende.no

Erik Madsen

erik@aasanetidende.no

Relaterte saker