Lokalavis for Åsane og omegn!
  • ROCK: I Åsane lever rocken i beste velgående. (Foto: Bjørnar Morønning)

Åsanepodden:

Hvor er Åsarocken?

Rockemiljøet i Bergen har ikke noe hjem etter at Garage la ned. Musiker har løsningen, og den finnes i Åsane. I alle fall for unge rockere.

For noen uker siden snakket Åsanepodden med Takstein, et rockeband som ble til på gutterommet. Under pandemien ble også bandet Glasgow Kiss dannet. De har skaffet seg en følgerskare på Spotify og dedikerte fans, uten å ha spilt live. John Erik Soltvedt, Sveinung Sveen og Daniel B. Anker-Goli fra det EP-aktuelle bandet besøker Åsanepodden og snakker bl.a. om hvor vanskelig det er å få vist seg frem. I tillegg er Silje Myrjord i studio. Hun har god erfaring som live-musiker og deler frustrasjonen med Glasgow Kiss. Samtidig har hun en løsning, i alle fall for de yngste rockerne i Åsane.

Av

Bjørnar Morønning

bjornar@aasanetidende.no

Ove Landro

ove.landro@aasanetidende.no

Thomas Gangstøe

thomas@aasanetidende.no

Relaterte saker