Lokalavis for Åsane og omegn!
  • MISS NORGE: Madelen Michelsen ble kåret til Miss World Norway på lørdag. – Dette er utrolig stort, sier 19-åringen fra Flaktveit.

Madelen kåret til Miss World Norway

Lørdag ble Madelen Michelsen (19) fra Flaktveit kåret til Miss World Norway. Nå skal hun representere Norge i Miss World-konkurransen i Kina. – Dette betyr veldig mye for meg, stråler hun.

Lørdag gikk finalen i Miss Norge av stabelen. Der kjempet åtte finalister om de to titlene Miss Universe Norway og Miss World Norway. Madelen Michelsen, som har vokst opp på Flaktveit, stakk med den sistnevnte tittelen.

– Seieren betyr veldig mye for meg. Det stort at dommerne stoler på at jeg er en god representant for hele Norge. Jeg er kjempestolt, sier Flaktveit-jenten med et stort smil.

Miss World i Kina

19-åringen fra Flaktveit sier at det var en ubeskrivelig følelse da navnet hennes ble ropt opp under finalen i Oslo lørdag.

– Dette har jeg jobbet for i et helt år, og alt det harde arbeidet førte til at jeg faktisk vant. Det var veldig deilig å se at det lønner seg å virkelig stå på. Jeg begynte å gråte da det gikk opp for meg at jeg hadde vunnet, sier Michelsen.

Nå skal hun representere Norge i Miss World-konkurransen som går av stabelen i Kina i november og desember.

– Veldedighetsarbeid har stor betydning i denne konkurransen, og det er uten tvil viktig for meg også. Jeg ser frem til å jobbe videre med mine hjertesaker, sier Michelsen.

19-åringen tror det blir veldig givende å være med å reise rundt i Kina som Miss World Norway.

– Jeg kommer nok til å få mange ulike og sterke inntrykk under oppholdet i Kina, sier Michelsen til Åsane Tidende.

Les mer i vår papirutgave onsdag 8. august.

Av

Nina Johnsen

nina@aasanetidende.no

Relaterte saker