Lokalavis for Åsane og omegn!
  • KONKURRERER MOT KJÆRESTEN: Aleksander Sæterstøl fra Hordvik skal konkurrere mot kjæresten Martine Lunde i «Skal vi danse». Paret er kjent fra fjorårets Paradise Hotel. – Det blir gøy å konkurrere mot Martine, og vi støtter hverandre uansett, sier Sæterstøl. (Foto: Joakim Kleven/TV2)

Fra «Paradise Hotel» til «Skal vi danse»

Hordvik-mannen Aleksander Sæterstøl (22), kjent fra realityserien Paradise Hotel, skal svinge seg på parketten i TV2-programmet «Skal vi danse» i høst. – Jeg kan ikke danse i det hele tatt fra før, og må lære alt fra begynnelsen av, sier han.

22-åringen Aleksander Sæterstøl ble kjent for det norske folk gjennom deltakelsen i Paradise Hotel på TV3 i fjor. Der ble han dessuten kjent med kjæresten Martine Lunde. Nå skal paret kjempe mot hverandre i høstens «Skal vi danse» på TV2. Hordvik-mannen forteller at han takket ja til å delta i konkurransen fordi han har lyst til å lære å danse.

Første gang live

– Hvor god er du til å danse fra før?

– Jeg kan ikke danse i det hele tatt. Her må jeg lære alt fra begynnelsen av, sier Sæterstøl.

Deltakeren i årets «Skal vi danse» kan ikke avsløre hvilken type dans han skal opptre med på premiesendingen foreløpig, men han innrømmer gjerne at han er spent på det som venter ham.

– Ja, jeg gruer meg skikkelig til å danse live på tv. Jeg har aldri vært med på en livesending tidligere, og jeg vet at det er over en halv million mennesker som ser på programmet. Dette gjør at jeg er litt redd for å gjøre noe feil og å dumme meg ut, innrømmer han.

Sæterstøl fremhever samtidig at han skal øve så godt han kan frem til første sending lørdag 1. september.

– Da braker det løs, og alt må være klart. Jeg skal trene hardt og gjøre mitt aller beste, lover han.

Vil røre mor og far

22-åringen skal konkurrere mot blant andre tidligere håndballspiller Frank Løke, programleder Dorthe Skappel og blogger Sophie Elise Isachsen i dansekonkurransen. I tillegg møter han altså kjæresten Martine Lunde.

– Det blir gøy å konkurrere mot kjæresten min. Jeg har tro på henne og hun har tro på meg, sier han til lokalavisen.

Hordvikmannen lover å jobbe hardt på trening fremover.

– På scenen under livesendingene blir det viktig å smile og vise at jeg virkelig koser meg samtidig som jeg danser. Jeg håper at folk stemmer på meg fordi de synes jeg er underholdende når jeg danser, avslutter Aleksander Sæterstøl.

Les hele saken i Åsane Tidendes papiravis eller last ned e-avisen her!

Av

Nina Johnsen

nina@aasanetidende.no

Relaterte saker