Lokalavis for Åsane og omegn!
  • FESTIVALSJEF: Joakim Sørensen Eide i eventybyrået Eviate tror på mellom 2000 og 3000 solgte billetter til Countryweekend på travparken. – Mange vil nok kjøpe i dørene, sier han. (Pressefoto)

– Bør ligge mellom 2000 og 3000 billetter

Neste helg kommer noen av landets mest kjente countryartister til Åsane. Det gjør også stedatteren til Johnny Cash, Carlene Carter. Hele helgen blir det boots, cowboyhatter og skinnvester på Bergen travpark.

Men så langt har arrangørene kun solgt drøyt 1000 billetter.

– Vi må selge 1700 for å gå i null, men tror det er realistisk at det kommer mellom 2000 og 3000 mennesker til festivalen, sier Joakim Sørensen Eide i eventybyrået Eviate.

450 – 1000 - ?

Det er tredje året på rad Eviate arrangerer countryfestival i Bergen og omegn. Første året kom det 450 mennesker. Andre året var tallet mer enn doblet til 1000. I år er tilstelningen flyttet fra Fjell kommune til Bergen travpark hvor det er plass til det mangedobbelte. Og allerede nå er det klart at det vil bli ny rekord.

Men med Carlene Carter, Kinsey Rose, Rotlaus, Byting, To Far Gone, Splint og en rekke andre artister og band, bør kanskje åsabuen, bergensere og countryinteresserte for øvrig kjenne sin besøkelsestid.

– Jeg tror mange er litt trege med å kjøpe billetter, men det kommer i dagene før festivalen. Det er jeg helt sikker på.

Av

Thomas Gangstøe

thomas@aasanetidende.no

Andre saker