Lokalavis for Åsane og omegn!
  • Levde sine siste år i Åsane: Etter å ha levd nesten heile sitt vaksne liv i Tyskland, flytta Else-Marie Hünerberg heim til Nyborg for fem år sidan. Her fortsatte ho å måle og teikne til ho ikkje klarte meir på grunn av helsa. No vil familien fortelje om kunstnaren få fekk oppleve medan ho levde.

Kunstnaren vi ikkje visste vi hadde

20. juli 2020 gjekk Else-Marie Hünerberg bort. Gjennom sitt 68 år lange liv var ho kone, husmor og mor til tre søner. Samstundes var ho ein særs talentfull kunstnar, som gjennom heile livet fann stor glede i å teikne og måle menneske og natur. Men kunstnaren Else-Marie er det ikkje så mange som har høyrd om.

Ekte åsabuer leser Åsane Tidende

Bli abonnent du også!

Logg inn Bli abonnent

Allerede abonnent?

Er du allerede abonnent, er digital tilgang inkludert i abonnementet.

Av

Daniela Elvebakk Mala

daniela.elvebakk@aasanetidende.no

Andre saker