Lokalavis for Åsane og omegn!
  • 62 KUNSTVERK: Åsane kunstforenings leder Grethe Berge og kasserer Wenche Bettum, håper på godt besøk under siste helg av Åsaneutstillingen 2020. 62 kunstverk i regi av hele 22 kunstnere kan sees i Åsane kunstgalleri.

62 bilder - 22 kunstnere

I 19 år har Åsane kunstforening holdt til i leide midlertidige lokaler. Nå er de på plass i sitt eget galleri i Åsane kulturhus. – Stort, sier Grethe Berge og Wenche Bettum som lover mange separatutstillinger det kommende året. Men nå er det Åsaneutstillingen som gjelder.

Ekte åsabuer leser Åsane Tidende

Bli abonnent du også! Prøv avisen gratis i fire uker!

Logg inn Bli abonnent

Allerede abonnent?

Er du allerede abonnent, er digital tilgang inkludert i abonnementet.

Av

Thomas Gangstøe

thomas@aasanetidende.no

Relaterte saker