Lokalavis for Åsane og omegn!
  • For en duo vi har i Lambach & Lund. De jobber for publikum, stortrives på scenen og gir alt fra første minutt. Og for en gjest de har i Claus Sellevoll. Ikke minst har de en dyktig, morsom og kreativ pianist i Vidar Eldholm.

Fra drap og elskov til kor på boks

For å si det rett ut: det er bare å glede seg til Lambach & Lunds neste opptreden i Åsane kulturhus. Vi håper det ikke blir lenge til. For showet lørdag kveld ble en uforglemmelig opplevelse for de nesten 100 publikummerne i salen - og ikke minst undertegnede.

Ekte åsabuer leser Åsane Tidende

Bli abonnent du også! Prøv avisen gratis i fire uker!

Logg inn Bli abonnent

Allerede abonnent?

Er du allerede abonnent, er digital tilgang inkludert i abonnementet.

Av

Thomas Gangstøe

thomas@aasanetidende.no

Andre saker