Lokalavis for Åsane og omegn!
  • BOKLANSERING: Det var en rørt Knut Langeland som lanserte «Med gull i himmelrand» i Salhushallen på torsdag. 120 fortellinger fra Salhus er blitt bok. Forfatteren utelukker ikke at det kommer flere historier. 

Smekkfullt på boklansering:

– Alt er ikke fortalt

Det var en av de siste dagene i oktober. Ute rant Miladalselven i strie strømmer. Inne i en smekkfull og glovarm Småsalen rant det fra vegger og øyekroker. Knut Langelands «Med gull i himmelrand» ble lansert. Midt i mylderet satt forfatteren sjøl og signerte bøker så blekket sprutet. Kanskje kommer det flere historier.

Ekte åsabuer leser Åsane Tidende

Bli abonnent du også! Prøv avisen gratis i fire uker!

Logg inn Bli abonnent

Allerede abonnent?

Er du allerede abonnent, er digital tilgang inkludert i abonnementet.

Av

Ove Landro

red@aasanetidende.no

Andre saker