Lokalavis for Åsane og omegn!
  • JULEMARKED: Koordinatorene ved Arna og Åsane kulturkontor, Aida Rokolj og Liv Kristina Rognsvåg, inviterer alle til Julemarked og julegrantenning første søndag i advent. De lover nisser, grøt, pepperkaker og underholdning fra scenen med blant andre Helge Jordal.  

Disney, Blåfjell og Helge Jordal på Julemarked

Første søndag i advent blir det Julemarked og julegran-tenning for store og små i sentrum av Åsane. Det blir Disney, blånisser og underholdning fra scenen med Helge Jordal. – Vi håper folk vil samles her i vår egen bydel, sier Aida Rokolj og Liv Kristina Rognsvåg.

Ekte åsabuer leser Åsane Tidende

Bli abonnent du også! Prøv avisen gratis i fire uker!

Logg inn Bli abonnent

Allerede abonnent?

Er du allerede abonnent, er digital tilgang inkludert i abonnementet.

Av

Ove Landro

red@aasanetidende.no

Andre saker