Lokalavis for Åsane og omegn!
  • PÅ ØVING: Vinskvetten øver fast, men de siste ukene har de øvd spesielt til konsertene i Salhushallen: Fra venstre: Jørgen Østerbø (trommer), Øyvind Østerbø (gitar og vokal), Bjørn Jensen (gitar og vokal), Gunnar Bjelland (keyboard) og Gunnar Låstad (bass og vokal). Gunnar Polden var ikke til stede, men han begynte i Vinskvetten som sjåfør og tekniker i 1981.  

Om sjokket på Maxime, gåsehud og tårer på Rick’s, fremtiden og 50-årsjubileet

Til helgen spiller Salhusvinskvetten for fulle hus i Salhushallen. To i bandet har gitt seg. Tilbake står «dei tre siste». Samtidig nærmer et jubileum seg. – Vi må holde ut til det, sier karene i bandet.

Ekte åsabuer leser Åsane Tidende

Bli abonnent du også! Prøv avisen gratis i fire uker!

Logg inn Bli abonnent

Allerede abonnent?

Er du allerede abonnent, er digital tilgang inkludert i abonnementet.

Av

Ove Landro

ove.landro@aasanetidende.no

Andre saker