Lokalavis for Åsane og omegn!
  • Alenemamma og salgsleder Vivian Camilie Saghbini mener sannheten er enkel: «Er du misfornøyd med jobben din, eller gruer deg til å gå på jobb? Da bør du åpne dører og utforske alternativer.» (Foto: Privat)

Vivian ble utfordret på å være alenemor: – Det var som å få et spark i magen

– Jeg var klar for nye utfordringer, men turte ikke ta den praten med lederen min – fordi jeg ønsket å være lojal. Da jeg endelig gutset, og fortalte hva jeg følte, ble jeg møtt med: «Jeg tviler på at du er klar for det, med tanke på din livssituasjon som alenemamma», skriver Vivian Camilie Saghbini i dette innlegget.

Ekte åsabuer leser Åsane Tidende

Bli abonnent du også! Prøv avisen gratis i fire uker!

Logg inn Bli abonnent

Allerede abonnent?

Er du allerede abonnent, er digital tilgang inkludert i abonnementet.

Andre saker