Lokalavis for Åsane og omegn!
  • ÅPNET PÅ NYTT: Joker Ervik er nyoppusset, og ble åpnet igjen sist uke med Eirik Kristiansen som ny kjøpmann.

     

Joker Ervik åpnet igjen:

– Vi må tørre å være litt annerledes enn alle andre

Eirik Kristiansen er ny kjøpmann på Joker Ervik.

Forrige uke åpnet Joker-butikken som ble nedlagt i august i Ervikvegen. Saken fikk mange reaksjoner da avisen omtalte nedleggingen. Nå er butikken tilbake, nyoppusset, med lunsjkrok og 18 timers åpningstid, fra 6.00 til 24.00.

Mange er glade

– Jeg har allerede truffet mange kunder som har blitt glade for at butikken åpnet igjen, så det er tydelig at den har vært savnet. Vi skal være en superlokal nærbutikk med nystekte bakervarer hver morgen, salatbar og en liten kaffekrok hvor kunder kan sette seg ned og slappe av litt.

– I tillegg vil vi fortsatt ha post i butikk slik som før. Jeg gleder meg og har stor tro på at dette kommer til å gå bra. Det er tøff konkurranse, men vi må tørre å være litt annerledes.

Kristiansen er fra Loddefjord og driver allerede Joker på Vestkanten. Nå skal han prøve å lykkes i Ervikvegen.

– Hvordan skal dere klare å overleve i «kjøpesenterbydelen»?

– Vi skal ha et stort sortiment og være den lokale butikken som er enkel og behagelig å stikke innom. Litt den gode gamle kremmer-følelsen med fokus på hyggelige ansatte og enda bedre tid til kundene. Vi skal være en sosial møteplass for alle.

En joker

– I Loddefjord er en av byens største Coop Obs-butikker rett over oss, og likevel går butikken godt. Vi er den eneste Joker-butikken i Åsane og jeg tror kundene vil komme. Jeg er i alle fall kjempegiret. Vi lover å levere hyggelige ansatte, god service og en ren og flott nærbutikk, sier han.

Han har drevet butikk i mange år, og startet som flaskegutt på Safari Vestkanten i år 2000. Nå gleder han seg til å bli kjent med en ny bydel.

– Jeg kommer til å drive begge butikkene, og tror potensialet i Åsane er veldig bra.

Av

Erik Madsen

erik@aasanetidende.no

Relaterte saker