Lokalavis for Åsane og omegn!
  • STARTER: Neste uke kan du få besøk av disse budene i Bergens nordligste bydel.

Foodora til Åsane

Snart kan åsabuen få mat levert hjem på døren av de rosa budene til foodora.

Selskapet har hatt suksess med matlevering i flere byer i Norge, og utvider nå leveringstilbudet i Bergen hvor lokale bud er klare for å levere restaurantmat hjem på en kontaktløs og trygg måte.

– Vi ser at etterspørselen også er til stede utenfor bykjernen. Jeg er selv fra Åsane, og det gleder meg at de fleste i Åsane med denne utvidelsen av leveringsområdet også får oppleve hvor lett og praktisk det er å bestille restaurantmat hjem, sier foodoras Regional Manager for Vest, Sør og Nord, Lissan Dotche.

Fra uke 38 skal tjenesten være tilgjengelig i Åsane, og man vil kunne bestille mat fra større kjeder som McDonalds, Egon og Subway i tillegg til lokale restauranter.

Foodora er en matleveringstjeneste som lar brukeren bestille mat fra sin favorittrestaurant via en app. I appen får du opp tilgjengelige restauranter, oversikt over matretter, leveringstid og pris. Bestilling og betaling gjøres enkelt i appen. Når bestillingen er foretatt kan du følge budets bevegelser fra maten er hentet til det ringer på døren.

– Vårt mål er å gjøre det så brukervennlig og enkelt som mulig å få mat levert på døren, og å støtte sine lokale restauranter på avstand. I en annerledes hverdag hvor man tilbringer mye tid hjemme ønsker vi å tilby en mulighet til å nyte maten fra sine lokale favoritter hjemme, sier daglig leder i foodora Norge, Elisabeth Myhre.

Av

Thomas Gangstøe

thomas@aasanetidende.no

Andre saker