Lokalavis for Åsane og omegn!
  • HYPNOTISERT: Åsane Tidendes-journalist Daniela Elvebakk Mala fikk en aha-opplevelse i møte med hypnotisør Thomas Kristiansen, som har startet egen praksis i Liaveien. Hun klarte blant annet ikke å si sitt eget navn.

ÅT-journalisten ble hypnotisert: Sjekk video

– Jeg har flydd paraglider, og løpt i striregn over en strand i en gammel brudekjole i Lofoten, men dette går likevel helt til topps på listen over uvanlige ting jeg har vært med på, sier ÅT journalist Daniela Elvebakk Mala etter å ha blitt hypnotisert av Thomas Kristiansen.

Ekte åsabuer leser Åsane Tidende

Bli abonnent du også! Prøv avisen gratis i fire uker!

Logg inn Bli abonnent

Allerede abonnent?

Er du allerede abonnent, er digital tilgang inkludert i abonnementet.

Av

Thomas Gangstøe

thomas@aasanetidende.no

Andre saker