Lokalavis for Åsane og omegn!
  • PÅ MEKKEKURS: Eli Johanne Stene (t.h.) er president i WIMA Norway (Womens international Motorsycle Association). Før påske arrangerte organisasjonen et mekkekurs for kvinnelige motorsyklister sammen med Team MC. Kursdeltager Janet Lepsøy til venstre.

Fra mekkekurs til bruktmarked og testkjøring

Mekkekurs for jenter, bruktmarked med MC-klær, testing av kjøreferdigheter på Eikås motorsenter og kurs i kjøreteknikk på Rudskogen. Arrangementene er mange, og Eli Johanne Stene kan melde om økende interesse for motorsykkel blant jenter.

Ekte åsabuer leser Åsane Tidende

Bli abonnent du også! Prøv avisen gratis i fire uker!

Logg inn Bli abonnent

Allerede abonnent?

Er du allerede abonnent, er digital tilgang inkludert i abonnementet.

Av

Ove Landro

red@aasanetidende.no

Andre saker