Lokalavis for Åsane og omegn!
  • REKORD: – Det er dumt hvis alle kommer samtidig på lørdag. Men jeg vil si at folk er veldig flinke til å spre handelen sin, sier daglig leder ved Rema 1000 i Eidsvåg, Morthen Hordvik-Hansen. I fjor satte butikken omsetningsrekord. 

Fjerde største i Norge

Rema 1000 i Eidsvåg har i mange år ligget inne på topp ti i landet over Rema-butikker med størst omsetning. Nå er de nummer fire. – Målet er å bli Norges største Rema-butikk, sier daglig leder, Morthen Hordvik-Hansen, som forbereder seg på storinnrykk av kunder lørdagen før 17. mai.

Ekte åsabuer leser Åsane Tidende

Bli abonnent du også! Prøv avisen gratis i fire uker!

Logg inn Bli abonnent

Allerede abonnent?

Er du allerede abonnent, er digital tilgang inkludert i abonnementet.

Av

Ove Landro

red@aasanetidende.no

Andre saker