Lokalavis for Åsane og omegn!
  • VALGETS KVALER: Gassgriller, elektriske griller, kullgriller, bålpanne, Magma-grill eller Pellets-grill. Her er det bare å velge å vrake. Grillekspertene Kjersti Angelskår og Monika Seilen forteller deg hva du bør tenke på når du kjøper grill.

Ekspertene guider deg gjennom grilljungelen

Det finnes over 1000 griller på markedet, og de kommer med en rekke ulike energitilførsler. Hva skal man egentlig velge i et år der det går mot hjemmesommer, og hvor grillen trolig blir brukt lang mer enn vanlige somre.

Ekte åsabuer leser Åsane Tidende

Bli abonnent du også! Prøv avisen gratis i fire uker!

Logg inn Bli abonnent

Allerede abonnent?

Er du allerede abonnent, er digital tilgang inkludert i abonnementet.

Av

Thomas Gangstøe

thomas@aasanetidende.no

Andre saker