Lokalavis for Åsane og omegn!
  • DIGG MAT: – Vi lager digg mat av grønnsaker, frukt og bær som ellers ville blitt kastet, sier Ingrid Spord i bedriften Mer Enn. I fjor høst vant bedriften Matredderprisen, som deles ut av Q-Meieriene.  

En samtale med Erna ga Ingrid en grønn idé

I fjor mottok Ingrid Marie Spord Q-Meierienes matredderpris for sitt arbeid med å redde grønnsaker fra en skjebne som avfall. Hun er mest kjent som kaptein for Sandviken i Toppserien, og trekker paralleller til idretten når hun skal beskrive hvordan hun jobber for å utvikle bedriften Mer Enn i Eidsvåg.

Ekte åsabuer leser Åsane Tidende

Bli abonnent du også! Prøv avisen gratis i fire uker!

Logg inn Bli abonnent

Allerede abonnent?

Er du allerede abonnent, er digital tilgang inkludert i abonnementet.

Av

Ove Landro

red@aasanetidende.no

Andre saker