Lokalavis for Åsane og omegn!
  • VIL NOK SNU: – For de reiselivsbedriftene som overlever til neste sommer vil det nok snu, og vi skal klare oss. Turistene setter stor pris på fjell og fjorder, og regner kanskje Norge som et trygt land å feriere i, så vi håper de kommer tilbake.

Frykter campingplasser går tapt

Uten bobilturister fra Tyskland og Nederland falt juni-omsetningen fra en million til nærmere en halv million på Bergen Camping Park i fjor sommer. Nå frykter daglig leder Hans Jørgen Tuft at flere campingplasser i Norge går tapt mens man venter på åpning for både turister og arbeidsinnvandring.

Ekte åsabuer leser Åsane Tidende

Bli abonnent du også! Prøv avisen gratis i fire uker!

Logg inn Bli abonnent

Allerede abonnent?

Er du allerede abonnent, er digital tilgang inkludert i abonnementet.

Av

Ove Landro

red@aasanetidende.no

Andre saker