Lokalavis for Åsane og omegn!
  • MAT: – Datoskrekken er størst blant de yngste. Det er kanskje ikke så rart. De har vokst opp i et samfunn hvor mange heller kjøper ny mat enn å bruke sansene til å teste det vi har liggende, sier Ann-Kristin Raknes Pfründer, daglig leder i Too Good To Go. (Foto: Hanne Johansen)

Undersøkelse:

4 av 10 unge har datoskrekk

Funnene tyder på at personer i aldersgruppen 18 til 25 år og 26 til 40 år kaster mest mat. – Men koronapandemien, viser også at de unge er blitt flinkere til å lage mat og bruke opp rester de har hjemme.

Ekte åsabuer leser Åsane Tidende

Bli abonnent du også! Prøv avisen gratis i fire uker!

Logg inn Bli abonnent

Allerede abonnent?

Er du allerede abonnent, er digital tilgang inkludert i abonnementet.

Av

Sandor Dahl

sandor@aasanetidende.no

Andre saker