Lokalavis for Åsane og omegn!
  • TOLV TONN MED JORDBÆR: – Vi har 12000 planter og håper på ca ett kilo bær per plante. Så da snakker vi om tolv tonn med jordbær. Ikke i år, men målet er å komme dit. Da vil vi ha rundt 25000 kurver med jordbær her, sier Jørn Erik Toppe. 

Nå satser Toppe Gartneri på jordbær

Toppe Gartneri har drevet med lokale og kortreiste blomster og grønnsaker siden 1955. Gartneriet ledes av Nils Gunnar Toppe, og nå har fjerdegenerasjon Toppe kommet hjem for å jobbe i familiebedriften. Jørn Erik Toppe dyrker jordbær på gården, og det er like før salget starter.

Ekte åsabuer leser Åsane Tidende

Bli abonnent du også! Prøv avisen gratis i fire uker!

Logg inn Bli abonnent

Allerede abonnent?

Er du allerede abonnent, er digital tilgang inkludert i abonnementet.

Av

Ove Landro

red@aasanetidende.no

Andre saker