Lokalavis for Åsane og omegn!
  • LAGT NED: Denne butikken er lagt ned. 

Nå legger hun ned butikken

Forsvinner fra Åsane Storsenter.

Bente Merete Årthun har drevet Fransa på Arken i flere år. Nå legger hun ned butikken etter noen tøffe perioder når det kommer til omsetning, etter det ÅT vet. 

Butikken er ikke en del av Fransa-kjeden, men har blitt drevet under navnet Fransa som et franchise/aksjeselskap.

Butikken ble offisielt lagt ned sist uke. 

Det er ikke kjent hvem som tar over lokalene, og senterdirektør Nina Schanche Nilsen sier dette om fremtiden for Fransa-lokalene:

– Når det gjelder lokalet ved siden Princess, tidligere Fransa, så vi er i dialog med potensielle aktører, det er litt for tidlig å si noe om hva dette er nå, sier hun til ÅT. 

International Food kan også forsvinne. Det vil senterdirektøren foreløpig ikke kommentere:

– Angående Internasjonal mat-butikken, så ber vi om forståelse for at vi ikke kan kommentere løpende kontraktsforhold med leietakere.

 

Av

Erik Madsen

erik@aasanetidende.no

Fakta

Fransa ble startet i Danmark i 1968, med et ønske om å designe mote for den moderne kvinnen. I 1990 ble varemerket kjøpt opp av BTX Group, og siden 2012 har Fransa vært en del av den vellykkede porteføljen til DK Company A/S.

Fransa designer for feminine og velkledde kvinner som verdsetter nye trender og overlegen kvalitet. De seks sesongkolleksjonene dekker ethvert behov, fra feminine kjoler til spesielle anledninger og klær til kontoret, til de helt grunnleggende plaggene og moteplaggene for enhver kvinne som er interessert i nye trender, farger og stiler. Alt til fornuftige priser. For enhver anledning – og for enhver kvinne.

Andre saker