Lokalavis for Åsane og omegn!
  • NYÅPNING: Torsdag blir det åpningsfest på Horisont. 

Her blir det stor åpningsfest

Åpner klokken 10.

I morgen klokken 10 inviterers det til stor åpningsfest på Horisont:

Det var i desember at ÅT kunne melde om flere utskiftinger i butikkutvalget på Horisont,i tillegg til at både Cubus, Dressmann XL, Bikbok og Carlings skulle ut av senteret, bekreftet senterleder Lise Færøvik.

Inn kom Lindex, som flyttet fra Åsane Storsenter til fordel for Horisont inn i 800 kvadratmeter store lokaler. Only tok over to lokaler og skal etablere den første Only Mega Store-butikken i Bergen og tok over lokaler på rundt 400 kvadratmeter. De blir å finne i lokalene til Bik Bok og Carlings.

Kremmerhuset åpner torsdag 16. mars klokken 10.

– Denne råflinke gjengen har stått på og bygget en superflott butikk, skriver Horisont på Facebook. 

⁠⁠Det feires med -30 prosent på alle varer:

– Den røde løperen rulles ut for anledningen! Bli med på feiringen!⁠⁠

⁠⁠Stormberg kommer

Les også hva Stormberg tenker om deres inntreden til bydelen etter noen år med kun butikk i sentrum. 

Daglig leder i Stormberg, Steinar J. Olsen, sier at de gleder seg til å returnere:

– Vi har Stormbergbutikker fra Kristiansand i sør til Kirkenes i nord, men ingen butikker har så høy omsetning som butikken vår i Bergen sentrum. Vi gleder oss derfor stort til å lansere en ny Stormbergbutikk på Horisont kjøpesenter, sier Olsen.

⁠⁠

 

Av

Erik Madsen

erik@aasanetidende.no

Andre saker