Lokalavis for Åsane og omegn!

Åsane får flerbrukshall og ishall: – Dette er fantastisk!

I idrettsmeldigen som ble lagt frem på torsdag, ligger det planer for både flerbrukshall og ishall på Myrdal. Dermed er det all mulig grunn til å juble for leder for Åsane Allianseidrettslag, Jarl Høva. – Fantastisk, sier en meget fornøyd Høva til Åsane Tidende, som imidlertid understreker at idrettsmeldingen skal vedtas i bystyret før han tør å sprette champagne-flasken.

Det er dette som får Høva til å juble:

 

«Utbygging av ny flerbrukshall ved Myrdal, Åsane bydel. Anlegget bør utvikles til et multifunksjonelt anlegg under prosjektnavn Arena Nord, som kan ivareta arenafunksjon for topphåndball, volleyball samt inneholde elementer for turn, klatring og Fysak. Det forutsettes salg av Åsanehallen som en del av prosjektet.»

 

Dermed kan alliansen se frem til både håndballhaller og turnhall. Ishall er også med i planene. Alt har gått slik Jarl Høva og hans allierte ønsket.

 

– Så langt er dette noe som hele bydelen kan glede seg over. Vi har ventet på noe godt, og det har vi fått. Men dette er bare første skritt, understreker Høva, som likevel tror det går veien nå.

 

– Det er grunn til å skryte litt også; det de skriver om åpen hall er også viktig med tanke på miljø og ungdomsarbeid som vi er opptatt av. Slik jeg ser det har Henning Warloe og Bergen kommune ikke bare hørt på oss, men gått enda lenger. Dette har de brukt tid på. Jeg anser denne planen for å være et grundig og gjennomarbeidet dokument, sier Høva.

 

Som lover å jobbe hardt for å sikre at dette også går igjennom i bystyret.
 

Dette får Åsane:

- Stor flerbrukshall i Myrdal

- Ny ishall i Myrdal 
- Grusbanen på Leikvang får kunstgress

- Eikås motorsportsenter får støtte til kjøp av areal

- Åsane rideklubb får støtte til planlegging og arealkjøp
 

Denne artikkelen er importert fra vår gamle avis og kan derfor ha mangler. Vi jobber med å oppdatere alle artiklene i arkivet vårt.