Lokalavis for Åsane og omegn!

Tryller bort publikum

Publikum som forsvinner, ting som letter fra bakken og mennesker som ligger inni 35 centimeter store bokser. Dette er blant ingrediensene når illusjonist Mikael Hedne setter opp tre store show på Logen teater i november. - Jeg vil sjokkere, sier Eidsvåg-beboeren.

Han begynte med trylling som åtteåring etter å ha blitt trollbundet av David Copperfield på tv, og opptrådte i Grieghallen allerede som 11-åring. Mikael Hedne har deltatt på show for 2500 mennesker og har fått to bronsemedaljer i norgesmesterskapet.

 

Nå vil åsabuen gjøre noe som aldri før har vært prøvd i Bergen, nemlig å sette opp helaftens forestillinger i reneste David Copperfield-stil på Logen teater. Fra 5. – 7. november holder han showet «Beyond the Imagination», hvor han vil gjøre flere illusjoner bergenserne nok ikke har sett før.

 

- Jeg jobber med flere illusjoner, som jeg ønsker å vise på Logen, men har lyst å overraske publikum. Det jeg kan si er at ting kommer til å sveve, publikummere kommer til å forsvinne, og mennesker vil bli puttet inn i en 35 centimeter stor boks, forklarer han.

 

Men nesten like viktig som illusjonene selv, er rammen rundt forestillingen. Med et enormt lyd- og lysanlegg, flammer og spreke dansere, ønsker Hedne å skape et show publikum ikke glemmer med det aller første.

 

- Jeg ønsker å vise at en tryllekunstner ikke bare er en person med rød nese som trekker en kanin opp av en hatt, men at det faktisk kan være en helaftens opplevelse på lik linje med en teaterforestilling, revyer og liknende, sier

 

Les hele saken i papirutgaven.
 

Denne artikkelen er importert fra vår gamle avis og kan derfor ha mangler. Vi jobber med å oppdatere alle artiklene i arkivet vårt.