Lokalavis for Åsane og omegn!

Slik blir countryfesten

20.000 mennesker, flere barer, eget vip-område og en enorm scene. Countryfesten på travparken kan bli et av de største arrangementene i Bergen noen sinne.  

Konserten lørdag 15. august, kan bli den største noen gang i Bergen, og er svært viktig for Bergen travpark som konsertarena og ikke minst Det Gode selskap som lokal arrangør.

 

- Det vi skal gjennom nå vil legge føringer for hva som skjer fremover, sier daglig leder ved Travparken servering, Trond Monsen.

 

Han får mye av æren for at Bergen travpark nå blir arena for konserter i verdensklasse.

 

- Blir det flere store artister på travparken i løpet av året?

 

- Vi vil helst ha to konserter i 2010, og har flere navn vi jobber med. Under konserten i august kan vi ta inn 20.000 til 30.000 mennesker. På sikt håper vi å kunne øke dette tallet til 73.000. Det er maks kapasitet på travparken.

 

- Må vise at vi kan

 

Enorme ressurser både før, under og etter vil bli brukt for at alt skal gå smertefritt for seg.

 

- Vi har fått en unik sjanse. Den må vi ta. Vi må vise at vi er profesjonelle. Sikkerheten må være første prioritet. Logistikken er også svært viktig. Gjennomføringen rent praktisk med tanke på toalettfasciliteter, barer, publikumsplassering og inngang må planlegges ned til minste detalj. Ikke minst vil vi leie store parkeringsarealer for å få plass til alle bilene. Dessuten må det settes opp busser og vi må be taxinæringen være i ekstra beredskap. Denne countryfesten er ilddåpen vår. Går alt bra vil det være enklere å få enda større artister til Bergen og Åsane i framtiden. Den enorme kapasiteten på travparken gjør dette til Norges største utendørs arena. Det finnes ingen begrensninger med tanke på hvor store navn vi kan få hit, mener Gunnar Anthun og Trond Monsen.
 

Denne artikkelen er importert fra vår gamle avis og kan derfor ha mangler. Vi jobber med å oppdatere alle artiklene i arkivet vårt.