Lokalavis for Åsane og omegn!

- Ikke en teltplass å oppdrive

- Jeg har ikke opplevd maken. Telefonen har glødet hele helgen, sier daglig leder Hans Jørgen Tuft på Bergen camping park. Pågangen har vært enorm etter at det ble klart at Alan Jackson holder konsert på travparken.

Bergen camping park har både hytter, motell, parkering til caravaner og teltplasser. Kapasiteten er normalt sett god, men ikke helgen 14.- til 16. august når 20.000 mennesker skal på countryfest 50 meter unna.

 

200 e-post

 

- Vi ble fullbooket samme dag som billettene ble lagt ut for salg. Så langt har vi fått over 200 e-post, og telefonen har ikke stått stille i det hele tatt. Alt vi gjør nå er å svare på e-post og ta telefonen, sier Tuft til Åsane Tidende.

 

- Er det ikke en gang en teltplass ledig?

 

- Ingen. Ikke i det hele tatt. Vi har knapt plass til en bil denne helgen, forklarer han.
 

Også hoteller i sentrum har økt pågang etter at konserten ble annonsert.

 

 

Denne artikkelen er importert fra vår gamle avis og kan derfor ha mangler. Vi jobber med å oppdatere alle artiklene i arkivet vårt.