Lokalavis for Åsane og omegn!

Her får du overnatting

Fansen fortviler. Hotellene er fullbooket og campingplassen kan du bare glemme. Nå har arrangør til Alan Jackson konserten, Gunnar Anthun i Det Gode Selskap løsningen klar.

- Vi har vært i kontakt med Hovding idrettslag. De har igjen snakket med Regnbuen barnehage og Haukås skole, som ligger 10 minutters gange fra travparken. Både på idrettsanlegget på Leikvang, på parkeringsplassen til skolen og barnehagen åpnes det nå opp under konserten. Her blir det plasser for campingbiler, busser og telt. Det blir åpnet serviceanlegg med toaletter, kjøkken, dusj, kafé og døgnvakt. Også på Eikås motorsenter blir det mulig å overnatte i campingbiler og busser, forteller arrangøren til Åsane Tidende.

 

Idrettslaget får pengene

 

Anthun poengterer at alle inntektene går til idrettslagene selv.

 

- Dette er en fin mulighet til å tjene en god del tusen kroner for idrettslag og klubber som gjerne ikke har all verden å rutte med fra før. Samtidig løser vi utfordringen med overnatting. Nå kan folk komme både fredag og lørdag og overnatte både en, to og tre netter om ønskelig, uten at det koster skjorten, understreker mannen som har flere planer om store konserter på en travpark som etter hvert kan komme til å ha en kapasitet på 73.000 mennesker, noe som gjør den til en av landets største utendørs arenaer.
 

Les hele saken i papirutgaven til Åsane Tidende.

Denne artikkelen er importert fra vår gamle avis og kan derfor ha mangler. Vi jobber med å oppdatere alle artiklene i arkivet vårt.