Lokalavis for Åsane og omegn!

Skråblikk på nyhetene

Nornarevyen er formet som et aktualitetsmagasin, som tar for seg både nære og fjerne nyheter. De fremmøtte gapskrattet til innslag rundt korslaget, valgkampen, grand prix og fotballcasuals.

I salen satt et feststemt publikum da revyen startet i Salhushallen. Kvartalsrapporten er formet som et direktesendt tv-show med programledere, innslag og reklamepause. Stemningen var høy blant publikum gjennom hele showet, og latteren runget i salen når det ene morsomme poenget etter det andre ble servert fra scenen. Cato Jensen og Liv Jensen var begge fornøyde etter showet.
 

– Publikum ga oss en vanvittig god respons. Vi hørte latteren og applausen. Det er kjekt å stå på scenen når publikum gir oss slik tilbakemelding, sier Cato Jensen, som er kunstnerisk ansvarlig for Kvartalsrapporten.

 

Følger med i media

 

Revygruppen følger nøye med i media for å være oppdatert på nyheter og hendelser både fjernt og nært. Dette gir ideer til innslagene i Kvartalsrapporten.
 

– De store høydepunktene i nyhetsbildet må vi innom. I tillegg produserer vi ironiske og vridde nyhetsinnslag ut fra ideer som får oss til å le. Det vi ler først og best av selv er ofte det som blir mest vellykket på scenen også, sier Liv Jensen. Under denne Kvartalsrapporten høstet revyen stor respons for scenen rundt valgkampen.
– I mange tilfeller oppfører politikerne seg som unger, og derfor valgte vi å overføre både politikerne og intrigene deres til barnehagen med prinsesse Martha Louise som førskolelærer. Intrigene er gjerne barnslige, og lar seg lett overføre til livet i barnehagen, forteller Jensen.

Neste kvartalsrapport går av stabelen 17. oktober. Noe av det Nornarevyen planlegger å ta for seg er ferievaner, valget og den nye helsereformen.
– Hittil har kvartalsrapportene vært store suksesser. Nå er vi halvveis for 2009, og håper at enda flere finner veien til Salhushallen til de neste showene, avslutter Per Arne Frislid.


Les hele artikkelen i Åsane Tidendes papirutgave.
 

Denne artikkelen er importert fra vår gamle avis og kan derfor ha mangler. Vi jobber med å oppdatere alle artiklene i arkivet vårt.