Lokalavis for Åsane og omegn!

Slik skal de unngå kaos

Alan Jackson-arrangørene tar ingen sjanser, og setter opp hyppige busser for å unngå trafikk-kaos.

For å unngå trafikkaos setter arrangørene opp busser i skytteltrafikk fra Bystasjonen i Bergen sentrum, Åsane Terminal og Knarvik Terminal til Bergen Travpark i forbindelse med konserten til Alan Jackson.
 

– Vi garanterer at alle får plass i bussene, sier Gunnar Anthun, lokal konsertarrangør. Bussene starter å gå klokken 15.00, og siste buss går klokken 19.30. Fra sentrum kjører bussene fra Bystasjonen gjennom Fløyfjellstunnelen til Travparken, med to minutters mellomrom. Fra Åsane Terminal og Knarvik Terminal går bussene hvert femte minutt.

Billetter kjøpes på terminalene. Det blir kun solgt tur-retur billetter, og prisen for billetten er den samme uansett om du reiser fra sentrum, Åsane eller Knarvik.
 

– Umiddelbart etter at konserten er ferdig, starter bussene å gå i retur fra Bergen Travpark. Bussene går fra direkte Travbanen, sier Anthun. Publikum kommer til å bli sluset inn i busskø, og kjørt av gårde så raskt som mulig.

Les mer i Åsane Tidende på tirsdag
 

Denne artikkelen er importert fra vår gamle avis og kan derfor ha mangler. Vi jobber med å oppdatere alle artiklene i arkivet vårt.