Lokalavis for Åsane og omegn!

Klart for Køntri-fest

- La bilen stå hjemme hvis du ikke har forhåndsbestilt parkeringsplass. Ellers må du snu, sier konsertarrangør Gunnar Anthun foran Alan Jackson-festen på Bergen travpark.

Om trafikken blir en prøvelse for en allerede belastet Steinestøvei og ikke minst utålmodige fans, gjenstår å se. Anthun mener i hvert fall arrangørene nå har gjort sitt for å unngå at nettopp dette skjer.

 

- Vi har laget en så god plan, at dette skal gå bra. Det hele avhenger av om folk nå har fått med seg hvordan de skal komme seg til og fra arrangementet, sier Anthun.

 

150 busser

 

Totalt settes det opp mellom 120 og 150 busser fra klokken 15.00 til 19.30. De går hvert femte minutt fra busstasjonen, hvert tidende minutt fra Åsane terminal og hvert tiende minutt fra Knarvik busstasjon. Det selges kun tur/retur billetter og disse må kjøpes ved de respektive terminalene.

 

I tillegg finnes det egne stoppesteder for drosjer samt et begrenset antall parkeringsplasser, som må forhåndsbestilles.

Arrangøren håper imidlertid folk lar bilen stå igjen hjemme.

 

- Vi har så god busskapasitet, at jeg vil oppfordre folk til å reise kollektivt.

Fans som planlegger å ta privatbilen, kan møte på store utfordringer.

 

- Bilister som ikke har forhåndsbestilt parkering vil ikke kunne parkere i området, og vil bli sendt videre til Knarvik eller Åsane for å parkere og deretter ta buss til Travparken. Det vil ikke være mulig å finne andre parkeringsplasser, da alle områder er disponert eller avsperret av hensyn til trafikksikkerheten.
 

 

Les mer om hvordan du kommer deg til Bergen travpark i Åsane Tidendes nettavis.

Denne artikkelen er importert fra vår gamle avis og kan derfor ha mangler. Vi jobber med å oppdatere alle artiklene i arkivet vårt.