Lokalavis for Åsane og omegn!

Våt køntrifest

20.000 fans ga blaffen i regnet da Alan Jackson gikk på scenen og leverte en uforglemmelig konsert på Bergen travpark.

Det ble akkurat den festen arrangørene hadde håpet på. En Alan Jackson i storform, som bød på den ene klassikeren etter den andre, et publikum som tok fullstendig av, en lyd som overgikk flere andre konserter i Bergen og en arena som var langt mer intim enn hva publikumstallet på 20.000 mennesker skulle tilsi.

 

Bydelens største arrangement noen sinne ble en gedigen suksess, og de aller fleste var i køntristemning på parken. Det var cowboyhatter i tusentalls, plakater med Alan Jackson, boots, brune bukser og skinnvester. Det var ingen vanlig konsert. Det var en stemning, en kostymefest og et hysteri for både bergensere og tilreisende fans. Selv billettkjøpere uten genuin interesse for denne musikksjangeren, men som bare ville oppleve begivenheten Alan Jackson, koste seg.

 

Det eneste som potensielt kunne legge en demper på det hele, var det byen mellom de syv fjell er mest kjent for, nemlig regnet.

 

Det pøste ned over travparken fra Kenneth Weines gikk på scenen klokken 18.00 og til Jackson avsluttet. 20.000 publikummere var kliss våte, ølet ble utvannet og plakater ødelagt. Men få brydde seg om værforholdene. Det var Alan Jackson, køntri og cowboyhatter som betydde noe.

 

Les mer i Åsane Tidende sin papirutgave.
 

Denne artikkelen er importert fra vår gamle avis og kan derfor ha mangler. Vi jobber med å oppdatere alle artiklene i arkivet vårt.