Lokalavis for Åsane og omegn!

– Blir bedre av forventningspress

Jørgen Mohus fikk tillit fra start da Brann tapte finalen i årets Vestlandsmesterskap.

- Jeg er ikke fornøyd når vi taper, men jeg synes det gikk greit for min egen del. Målene var vanskelig å ta, men det er alltid mulig å gjøre det bedre, sier Mohus til Åsane Tidende etter 1-2-tapet for Haugesund på søndag.

For Åsane-gutten som har vært lånt ut til Åsane i to sesonger, hadde aldri noen mulighet på noen av Haugesund-scoringene. Han vartet i tillegg opp med noen fine redninger og var trygg i feltarbeidet.

Joakim Våge Nilsen gjorde likevel 1-0 for gjestene ti minutter før hvilen. Et flott angrep endte hos unggutten etter flotte kombinasjoner med Djurdjic. Han var nådeløs og hamret ballen i det nærmeste hjørnet bak en sjanseløs Brann-keeper.

Men det meget unge Brann-mannskapet kom tilbake, og unggutten Jonas Grønner headet inn utligningen bare minuttet senere i en sjansefattig førsteomgang i Vestlandshallen.

 

Tok over

 

Etter hvilen tok haugesunderne mer over, selv om også rødtrøyene var farlig frempå ved noen anledninger. Henrik Gjesdal traff tverrligger etter et fint Mjelde-innlegg.

- Det var skuffende at vi tapte, men vi gjorde en grei kamp med mange unge spillere, konstaterer Jørgen Mohus.

Og med en fullsatt Vestlandshallen skulle man tro den unge keeperen var nervøs. Det var han ikke.

- Forventningspresset gjør meg bedre, men jeg skal innrømme at det var litt annerledes enn å spille foran langt færre mennesker på Myrdal med Åsane, sier Mohus.
 

Denne artikkelen er importert fra vår gamle avis og kan derfor ha mangler. Vi jobber med å oppdatere alle artiklene i arkivet vårt.