Lokalavis for Åsane og omegn!

Hotellplaner var gimmick

Markedsføringsplanen var genial, med Nornarevyens aktører klarte ikke lenger å holde på hemmeligheten om at hotellplanene i Salhus bare var en gimmick. – Vi fikk litt dårlig samvittighet, sier kunstnerisk leder og regissør Cato Jensen til Åsane Tidende.

Hotell Galoppiho er ikke et virkelig hotell, men navnet på tidens største revysatsing 22.- og 23. februar i den vesle bygden sør for Nordhordlandsbroen. Navnet er også inspirert av Hotell Spilloppiho, som den første revyen helt tilbake i 1936 het.

Og de mange skuespillerne i revyen hadde planene for markedsføring klare. Selv om kanskje ikke alle var like enige, ble det bestemt å lage en egen hjemmeside for hotellet med bilder av rommene, priser, fasiliteter og ikke minst slagordet «Når du treng et pusterom». Også på facebook ble hotellet presentert. Nornarevyen laget til og med en egen youtube-snutt der direktør Poppe Henriksen ladet opp til åpningen av overnattingsstedet.

 

- Stor spenning

 

- Vi fikk stadig dårligere samvittighet rett og slett fordi vi fikk tilbakemeldinger fra folk som gledet seg til at hotellet, og altså de nye forsamlingslokalene i Salhus skulle åpne, sier Jensen.

Han legger til at meningen var at folk skulle kjøpe billetter til hotellets åpningsfest, men i stedet komme til premieren på revyen i Salhushallen.

- Jeg tror rett og slett at noen hadde blitt skuffet. Personlig tror jeg rett og slett at jeg hadde blitt litt forbannet. Derfor går vi nå ut og avslører det hele før billettene legges ut for salg på mandag. Vi vil ikke at folk skal føle seg lurt.

 

Storsatsing

 

Hotell Galoppiho er nemlig den største satstingen til Nornarevyen, og da vil ikke Cato Jensen, revysjef Liv Jensen og resten av de om lag 20 involverte at folk skal sitte igjen med en bismak i munnen.

- Vi vet ikke hvordan folk hadde reagert, men vi tar ikke sjansen. Salhus er riktignok kjent for gimmicker som OL til Salhus og ønske om å bli egen fristat, men vi har likevel valgt å avsløre hemmeligheten vår.

- Men revy blir det helt sikkert?

- Ja, og det gelder vi oss veldig til. Hele Salhushallen skal gjøres om til et hotell både på scenen og til dels der publikum sitter. Vi har laget en farse hvor det meste foregår i resepsjonen på hotellet og på en rekke av de 150 rommene til Hotell Galoppiho.

 

 

Les mer om revyen i Åsane Tidendes papirutgave, eller last artikkelen ned som PDF!

Denne artikkelen er importert fra vår gamle avis og kan derfor ha mangler. Vi jobber med å oppdatere alle artiklene i arkivet vårt.