Lokalavis for Åsane og omegn!

Toppscorer fra midtbanen

Maria Brochmann (20) scoret sitt 16. mål for sesongen mot Fart, og jakter både toppscorer–tittelen i 1. divisjon og Åsane–medalje. – Maria blir toppscorer, sier trener Morten Fjeldstad. – Det betyr mer at vi tar medalje, svarer Maria Brochmann.

– Det viktigste er laget. Jeg tenker ikke mye på hvor mange mål jeg scorer, det vil i alle fall kun være en ekstra bonus, sier Åsane–kapteinen, som nå ligger likt med Sarpsborg-spissen Elin Gladheim på toppscorerlisten, og det til tross for at Brochmann gjør sine mål fra midtbaneposisjon. Sarpsborg har en kamp igjen, Åsane har to.

Åsane-sjefen er sikker på at hans kaptein tar den gjeve tittelen.


Farlig i boksen

 

– Maria blir toppscorer. Hun er så farlig inne i boksen og skaper sjanser i hver kamp, så jeg tror hun ender opp på flest mål i divisjonen, supplerer Erik Fjeldstad.

For i hjemmemøtet med svake Fart på Myrdal, brukte 20¬-åringen kun fire minutter på å banke inn sesongens 16. scoring og vertenes første for dagen.

Frisparket fra drøye 18 meter hamret hun ned i det lengste hjørnet før Synne Brudvik doblet ledelsen og sikret 2–0 på overtid.

Hovedpersonen selv tenker først og fremst på Åsanes medaljesjanse. Oransjetrøyene er kun to poeng bak medaljeplasserte Grei.

– Vi vil ha medalje og det er realistisk å få den 3. plassen. Vi går for det nå, men da må vi vinne de to resterende kampene, forklarer hun.

 

Forlater hun Åsane? Det kan du lese om i papirutgaven til Åsane Tidende.

 

Denne artikkelen er importert fra vår gamle avis og kan derfor ha mangler. Vi jobber med å oppdatere alle artiklene i arkivet vårt.