Lokalavis for Åsane og omegn!
  • SKADET: Det var ved overgangsfeltet til venstre, i nærheten av rundkjøringen ved Kyrkjekrinsen skole, at mannen ble funnet skadet. (Foto: Ove Landro)

Politiet etterlyser vitner

Like før klokken 14.30 mandag fikk politiet melding om at en mann (25) lå skadet ved rundkjøringen ved Kyrkjekrinsen skole. Mannen har fortalt til politiet at han ble påkjørt, da han skulle krysse veien. Politiet etterlyser vitner etter hendelsen.

Forbipasserende slo alarm da de oppdaget en skadet mann i rundkjøringen ved Kyrkjekrinsen skole på Nyborg mandag ettermiddag. Politiet fikk melding klokken 14.24 om at en mann lå i nærheten av rundkjøringen med smerter og skrubbsår. Han var delvis bevisst. En patrulje var på stedet kort tid etterpå. 

Den skadde mannen (25) er mest sannsynlig av utenlandsk opprinnelse.

Ber om tips

– Foreløpig vet vi lite om hva som har skjedd og hva slags skader mannen har fått, forteller Stig Slaatten, politioverbetjent ved Bergen nord politistasjonsdistrikt.

Mannen har sagt til politiet at han kom fra Ytre-Arna, og ble påkjørt av en bil da han skulle krysse gangfeltet like ved rundkjøringen i nærheten av Kyrkjekrinsen skole.

Slaatten sier at politiet har behov for tips fra publikum etter hendelsen, og sier at det er viktig at folk melder ifra til dem, dersom de har opplysninger i saken.

– Det er en travel rundkjøring ved en stor skole på ettermiddagen, og det er derfor grunn til å tro at noen kan ha vært vitne til hendelsen.

Av

Nina Johnsen

nina@aasanetidende.no

Relaterte saker