Lokalavis for Åsane og omegn!
  • SELGER I MAGEN: – Muligheten har liksom ikke bydd seg før Morten ringte meg. Men jeg har alltid hatt en selger i magen, sier Tom Erik Nilsen, som fra februar blir bilselger for Sandven.  

«Skal vi danse»-kjendis blir bilselger

Dansestjernen Tom Erik Nilsen fra «Skal vi danse» legger opp dansekarrieren for å forfølge drømmen om å bli selger av luksusbiler på heltid.

– Det er merkelig å si det, men i dansesammenheng nærmer jeg meg faktisk pensjonsalder, sier den profesjonelle danseren Tom Erik Nilsen (28) lattermildt. Nå er nemlig tiden kommet for å følge en annen drøm.

– Muligheten har liksom ikke bydd seg før Morten ringte meg. Men jeg har alltid hatt en selger i magen.

Tøffe og dyre biler

Nilsen hadde ikke slått til på hva som helst.

– Det har alltid måttet vært salg av litt tøffere, dyrere biler, sier Nilsen.

Mannen fra Mjølkeråen har nemlig blitt headhuntet i en del av storsatsingen til Sandven AS, av salgsansvarlig for Land Rover Sandven AS avdeling Kokstad, Morten Guntveit.

–  Jeg har kjent Tom Erik lenge, og har alltid ment at han er mann for denne type jobb. Han passer eksepsjonelt godt i denne bransjen. Det er en av svært få jeg ville gått god for ovenfor min sjef. Så i sammenheng med at vi skal åpne ny avdeling, ringte jeg ham opp og hørte om det var noe han kunne være interessert i. Så får han forhåpentligvis lære oss litt danse-moves på si, sier Guntveit.

Sluttet i «Skal vi danse»

Tom Erik Nilsen har danset siden han var 10 år gammel, og vi kjenner ham som Bergens andre stolthet fra megasuksessen «Skal vi danse» på TV2, hvor han blant annet vant finalen sammen med dansepartner Lene Alexandra Øien i fjerde sesong av programmet.

Men nå er det slutt. I alle fall i TV-sammenheng.

– Når noe har vært en så stor del av livet ditt i så mange år, slutter man ikke bare helt. Så jeg kommer til å fortsette å danse på fritiden, som instruktør. Men å kombinere min nye stilling hos Sandven AS og flere sesonger av «Skal Vi Danse» lar seg ikke gjøre. Opplegget i TV2 er intensivt, og man må bo i Oslo. Det er på tide å begynne et nytt kapittel, og jeg er kjempeklar for det! Dette er et miljø jeg stortrives i, sier Nilsen.

Skape mangfold i Åsane bydel

Sandven AS satser knallhardt for å bli både best og størst, og sjefen sjøl, Trond Sandven, sier det ikke er tilfeldig at de både åpner ny butikk i Åsane. Eller at de får Tom Erik Nilsen om bord.

– I den aktuelle bydelen er det bare én bruktbilbutikk. Vi vil supplere med et alternativ til kundene, slik at de får muligheten til å kjøpe nyere bruktbiler. Ikke bare eldre eller helt nye. Det blir nok et konkurranse-element mellom oss og nybilforhandlerne i bydelen, noe som egentlig er sunt for alle. Når det gjelder det nyeste medlemmet i vår gjeng, Tom Erik, så er jeg utelukkende positivt innstilt. Det er en knallgrei, artig og sjarmerende gutt som er ekstremt seriøst innstilt til alt han tar seg fore.

Den nye butikken er planlagt å åpne i midten av februar i år.

Intervjuet i sin helhet står i papirutgaven til Åsane Tidende.

 

 

Av