Lokalavis for Åsane og omegn!
  • SMIL: Fornøyd var også Are Andalsvik, Hilde Hagebø, Vidar Sagstad og Arne Hordvik som blant annet bruker Grinde-Veten i Hordvik som treningsarena. – Dette trengte Åsane, uttalte den spreke gjengen. 

  • FORNØYD: Laila Skeide hadde tatt med seg barna Vilde og Emil Almeland og Thilde Jeeves. Alle var strålende fornøyd med løpskarusellen.

  • LOMMELYKT OG ROSINER: Øyvind Loftås løp med barnevogn. Oppi den satt  datteren hans, Maia, og Olivia. De to er bestevenner som går i samme barnehage. – De ble utstyrt med rosa lommelykter og rosiner. Det gikk veldig bra, smiler Øyvind fra Toppe.

Passerte 400 deltagere

Over 400 deltok på den andre løpskarusellen i Åsane på torsdag. Det er en økning på hundre deltagere. – Det er vi godt fornøyd med.

Torsdag kveld ble Åsane løpskarusell arrangert for andre gang, og forholdene var betydelig bedre enn sist startskuddet gikk ved Ikea. Tre-fire plussgrader og oppholdsvær gjorde også arbeidet for arrangøren lettere. Kun snø rundt Livannet gjorde det utfordrende for deltagerne å sette personlige rekorder.

Denne kvelden kunne også arrangøren glede seg over stigende interesse for den nye karusellen.

– Jevn stigning

– Vi er godt fornøyd med økningen på hundre deltagere. Tilbakemeldingene er gode, og folk virker fornøyde her i målområdet. Nå håper vi på jevn stigning og enda flere deltagere i mars, sier Tom Jensen i arrangørklubben Norna-Salhus.

Og det var mange svette smil i målområdet utenfor Ikea torsdag kveld. Laila Skeide hadde tatt med seg barna Vilde og Emil Almeland og Thilde Jeeves.

– Veldig bra løype. Dette var gøy, strålte gjengen etter målpassering.

Fornøyd var også Are Andalsvik, Hilde Hagebø, Vidar Sagstad og Arne Hordvik som blant annet bruker Grinde-Veten i Hordvik som treningsarena.

 – Dette trengte vi i Åsane

– Norna Salhus har laget en fin løype. I dag var det litt tungt rundt Liavannet med snø og is, men sånn er det på denne tiden av året. Ut fra starten var det litt trangt, men det sprer seg raskt og det flyter fint allerede ved Gullgruven, sier firkløveret.

– Få med at det er et veldig bra tiltak; vi trengte dette i Åsane, sier Andalsvik.

Dette er bare ett av flere løpsarrangement den spreke gjengen og en rekke andre hordvikinger skal delta på i år.

– Det er Vidar som går i spissen her, og vi henger med. Vi har meldt oss på løpskarusellene her i Åsane, og skal også delta på Bergen City Maraton-arrangementet. Senere blir det Holmenkollenstafetten i hovedstaden.

Sprek far

Etter 41 minutter kommer Øyvind Loftås løpende med to barn i en barnevogn. Datteren hans, Maia, og Olivia er to bestevenner som går i samme barnehage.

– De ble utstyrt med rosa lommelykter og rosiner. Det gikk veldig bra, smiler Øyvind fra Toppe, som forbereder seg til Berlin maraton i slutten av september. Han ble for øvrig nummer ni på 10-kilometeren.

Vinner på 10-kilometeren for menn ble Bjørn Rusten Lundberg fra Norna-Salhus med tiden 37.04. I kvinneklassen var Birgit Kverneland fra Gular raskest med 41.34.

Marit Iden fra Åsane cykle klubb vant 5-kilometeren for kvinner på 22.32, mens blant herrene var Helge Simmenes raskest i mål på tiden 18.33.

 

Du finner resultatlisten her.

 

 

Av

Relaterte saker