Lokalavis for Åsane og omegn!
  • NY SESONG: Sjåfør og eier, Tom Halland Kristiansen, er glad for å kunne tilby en ny rute til Hjortlandsdalen. – Vi ser frem til den kommende sesongen.

     

Busstilbudet til Sætregården er gjenåpnet

Etter å ha holdt vinterstengt siden slutten av november, starter Fjordhesten AS opp igjen sine ruter til Sætregården hver søndag. Nytt for sesongen er en bonusrute til Hjortlandsdalen.

Nå vil åsabuene på nytt ha muligheten til å ta buss til Sætregården, som er et ettertraktet tur- og besøksområde for familier i bydelen. Sjåfør og eier, Tom Halland Kristiansen, er klar for sesongstarten, og gleder seg til å starte opp den nye linjen til Hjortlandsdalen.

Bussen kjører klokken 09.45 hver søndag fra Støbotn, via Morvik, Åsane terminal, Liakroken og til slutt Hjortlandsdalen.

– Mange kjører til Hjortlandsdalen, parkerer der og går tur til for eksempel Rundemannen eller Fløyen. Nå slipper de å bruke bilen sin for å komme frem, og trenger  derfor ikke å tenke på å måtte hente den igjen.

– En suksess

Ellers har rutetidene blitt strammet opp, og det er lagt opp til at samtlige avganger korresponderer med bussene som kommer fra sentrum. Dette gjelder i hovedsak linje 3 og 4, fra henholdsvis Sletten og Varden.

For fullstendig oversikt over rutene, besøk fjordhesten.no.

– Ruten har blitt en suksess, og vi ser frem til den kommende sesongen, avslutter Kristiansen.

Av

Relaterte saker