Lokalavis for Åsane og omegn!
  • ENIGE: Lars Bakkerud er enig med Trond Bjørndal og Åsane. Dermed er Simen Lassen klar for oransjetrøyene og blir med til La Manga på onsdag. (Foto: Midtsiden)

     

Os og Åsane enige om kompensasjon

I vinter meldte Simen Lassen overgang fra Brann til Åsane. Siden har Os og Åsane vært uenige om hvor mye moderklubben skulle få i utdanningskompensasjonen. Nå er de enige.

Frem til i dag var sportssjef i Os Turn Fotball, Lars Bakkerud, krystallklar på at de ikke ville godta Åsanes tilbud om utdanningskompensajson for Simen Lassen (21).

Lørdag ettermiddag bekrefter sportslig leder i Åsane fotball, Trond Bjørndal, at han og Lars Bakkerud er blitt enige. 

– Løsningsorientert

– Os har vært løsningsorientert. Avtalen vi har presentert for Os er innenfor vår evne til å bidra til deres utdanning av spillere, sier Bjørndal.

Det betyr at Åsane har fått til en avtale som klubben kan leve med økonomisk, der Os har vært villig til å fire litt på kravene i forhold til hva de har krav på i utdanningskompensasjon for Simen Lassen, som opprinnelig er 110.000 kroner. 

Bjørndal ønsker ikke å gå i detalj på økonomi, men sier til Åsane Tidende at avtalen klubbene nå er enige om, gjør at saken vil være ute av verden i løpet av sesongen 2015, og det er ikke knyttet spilletid opp mot avtalen. 

– Nå er vi glade for at dette er iorden, og det er spesielt kjekt for spillere og trenere at man nå vet hvor man står, sier Bjørndal, vel vitende om at en samlet tropp drar på treningsleir til La Manga på onsdag. 

Lassen lettet

Åsane Tidende snakket med en lettet Simen Lassen lørdag ettermiddag, som så smått kan begynne å pakke shorts og slippers.

– Jeg er lettet over at det ordner seg, ja. Jeg var bekymret og følte at tiden var i ferd med å renne ut. Nå er jeg glad for at klubbene er blitt enige og gleder meg til La Manga, sier Lassen.

 

 

 

 

 

Av

Relaterte saker