Lokalavis for Åsane og omegn!
  • VÅTT: Flere hundre løpere trosset vær og vind da Åsane løpskarusell ble arrangert for tredje gang på torsdag. 

Passerte 500 løpere

Åsane løpskarusell har økt med hundre deltagere for hvert løp.

– Økningen kom raskere enn jeg hadde trodd, sier daglig leder i Norna-Salhus, Tom Jensen, etter torsdagens løpskarusell med totalt over 500 påmeldte.

– Været gjorde nok at en del valgte å bli hjemme, men jeg må si jeg er imponert over at så mange som 265 trosset vær og vind og stilte på startstreken på torsdag.

– Aller mest imponert er jeg over at så mange unge deltar. Det er veldig gledelig, sier Jensen.

Løpsmiljø

Åsane løpskarusell har blitt arrangert tre ganger, og for hver gang har den økt med hundre påmeldte.

– Folk virker fornøyde. Men noe kan alltids forbedres, og det kan godt være at vi gjør noen justeringer for å skape et enda bedre arrangement etter å snakket med noen løpere, sier Norna-lederen.

Slik været har vært på de tre løpene som er arrangert frem til nå, er Jensen ekstra glad for at klubben får benytte seg av garasjen til Ikea.

– Det vi ser er at vi bygger et løpsmiljø der i garasjen. Folk treffer venner, naboer og arbeidskolleger både før og etter løpet, og Åsane løpskarusell har blitt en «sosial happening».

– Dette vil folk ha

– Nå håper vi at også næringslivet har lyst til å være med på dette, enten de vil være med å løpe eller støtte oss. De kan jo gjøre begge deler, smiler Jensen.

Han har all grunn til å være fornøyd.

– Joda, det har gått raskere enn jeg turte å håpe på. Dette vil folk ha i Åsane. Det skulle bare mangle; hvorfor skal vi måtte dra til Fana for å delta på løpsarrangement? spør han.

Det neste løpet er 19. mars.

Resultatlistene finner du her.

Av

Relaterte saker