Lokalavis for Åsane og omegn!
  • NY BUTIKK: Elektroimportøren har overtatt to tredjedeler av de gamle lokalene til XXL i Liamyrane. – Vi ser på det som realistisk å åpne i midten av mai, sier Espen Taraldsen.  

Elektroimportøren inntar Nyborg:

– Finner ikke bedre beliggenhet i Bergen

Elektroimportøren har store planer om ekspansjon, og aller først skal de åpne ny butikk i de gamle lokalene til XXL i Liamyrane. – Jeg tror ikke vi finner en bedre beliggenhet enn dette i Bergen, sier kjedesjef Espen Taraldsen.

De gamle lokalene til XXL i Liamyrane 4 har stått tomme siden sportsgiganten flyttet til større lokaler på kjøpesenteret Horisont i november. Nå er det klart at Elektroimportøren skal leie to tredjedeler av bygget. Kjedesjef Espen Taraldsen forteller at de har store planer om ekspansjon.

– I dag har vi en butikk i Oslo og en nettbutikk. Dette har vi hatt i mange år. For rundt et år siden ble vi kjøpt av Herkules capital. De har sett stort potensiale i oss, og ønsker å gjøre Elektroimportøren til en landsdekkende kjede med butikker i alle store norske byer fra Trondheim og sørover, sier Taraldsen.  

– God beliggenhet

Det hele starter altså i Bergen, nærmere bestemt Liamyrane 4 på Nyborg.

– Vi overtok lokalene på mandag, og har allerede begynt på arbeidet med å innrede butikken. I midten av neste uke er planen å fylle forretningen med varer, sier han.

– Når åpner dere?

– Det er ekstremt mye varer som skal inn i butikken. I tillegg har vi aldri gjort dette tidligere, og er dermed usikre på hvor lang tid vi har behov for. Vi mener at det er realistisk å åpne butikken i midten av mai, sier Taraldsen til Åsane Tidende.

Kjedesjefen er fornøyd med beliggenheten på Nyborg i Åsane.

– XXL vokste ut av disse lokalene og ville inn på et kjøpesenter, men det passer utmerket for vår drift. Jeg tror ikke vi finner en bedre beliggenhet i Bergen, sier han.

 Taraldsen begrunner dette med at det er mange andre gode trafikkskapere i nærheten.

– Videre har vi mange parkeringsplasser til kundene våre. Det er også høyt under taket i lokalet, og det er også positivt, sier han.

Satser stort

Elektroimportøren har et sortiment som består av elektriske artikler og installasjonsmateriell innen kategoriene belysning, varme og ventilasjon, hjem og fritid, kabel og ledning, elektromateriell og verktøy til både profesjonelle brukere og den enkelte forbruker. Den nye butikken i Åsane kommer til å ha en salgsflate på 1400 kvadratmeter. I tillegg får de et lager på 250 kvadratmeter.

Taraldsen sier videre at de allerede har begynt å ansatte dem som skal drive forretningen. Totalt blir det tolv til 15 arbeidsplasser, og fem av dem er elektrikere.

– Mange av kundene våre etterspør noen til å montere varene de kjøper hos oss. Vi planlegger derfor å opprette et samarbeid med en eller flere lokale elektrikerkjeder, sier han.

Taraldsen har stor tro på Elektroimportøren kommer til å bli en suksess i Bergen også.

– Vi kommer til å få et ekstremt stort utvalg, og i tillegg har vi faglig ekspertise. Butikken vår i Åsane kommer til å bli litt større enn den vi i dag har i Oslo, sier han.

Kjedesjefen kaller ekspansjonen for en storsatsning.

– Nå skal vi først åpne i Bergen. Deretter skal vi få på plass en ny butikk i Oslo. Senere følger vi på med Stavanger, Trondheim og andre store norske byer, sier han.

Elektroimportøren bruker store ressurser på å gjøre utvidelsen best mulig, ifølge Taraldsen.

– I samme slengen som vi etablerer nye forretninger får vi ny logo og nye farger. Elektroimportøren kommer i ny drakt, og nå ser vi frem til å ønske velkommen til butikkåpning i Liamyrane i løpet av mai måned, avslutter Espen Taraldsen.

Av

Nina Johnsen

nina@aasanetidende.no