Lokalavis for Åsane og omegn!
  • JUBELBRØLET: Svært fornøyd seniorlag på premieutdelingen etter at de knuste konkurrent Gular i superduellen. 

Dobbeltsuksess for Norna-Salhus

Tirsdag kveld var det duket for Fristafetten på Arna Idrettsarena, og for lagene fra Norna-Salhus ble dette en resultatmessig suksess hvor de blant annet knuste hovedkonkurrent Gular i seniorklassen.

Dagens store høydepunkt var herrenes seniorstafett som var det siste løpet som gikk av stabelen denne kvelden. Hele 28 lag stilte ved startstreken, det største feltet noen sinne. Duellen mellom Norna-Salhus og Gular var det store spenningsmomentet, men laget fra Norna-Salhus brukte ikke lang tid på å vise hvem som var best.

– Nå skal dere få se noe som fryder øyet, sier formann i Norna-Salhus, Kjell M. Ebbesvik i det Per Magnus Arjun Sollie ga stafettpinnen videre til kveldens kanskje største attraksjon,  Yeimer Lopez Garcia.

Og en fryd for øyet fikk vi! Garcia løp rett opp til ledelse og Norna-Salhus holdt ledelsen på rundt 10 sekunder hele veien inn til mål, og avsluttet med en imponerende sluttid på 11.13.60 da Jonathan V. Byrkjenes løp over mållinjen. Gular kom inn på en god 2. plass.

Vant juniorklassen

Norna-Salhus hadde også markert seg i løp tidligere denne kvelden, hvor de vant juniorklassen for kvinner.

Laget holdt 3. plassen helt fra andre etappe til mål. Med 3. plass bak Gneist senior på 1. plass, og Gular senior på 2. plass, vant Norna-Salhus juniorklassen for kvinner for fjerde gang i løpet av de siste fem årene.

Småskuffet

I klassen mix 11-14 år løp Norna-Salhus inn til en 4. plass, etter å ha blitt tatt igjen på tampen av løpet.

–  Det er ikke en dårlig plassering, så vi er fornøyd. Men vi kunne gjort det bedre. Det er litt kjipt å komme rett etter 3. plassen, forteller et litt småskuffet lag etter å ha passert målstreken.

 

 

Av

Relaterte saker