Lokalavis for Åsane og omegn!
  • SNART 17. MAI: Nå nærmer nasjonaldagens seg med stormskritt, og Åsane Tidende ønsker tradisjonen tro å trykke programmene for 17. mai-arrangementene fra alle skolene i bydelen. Send inn deres program innen 4. mai. (Arkivfoto: Magne Fonn Hafskor)

Gratis 17. mai-program i Åsane Tidende

Åsane Tidende gir alle skolene i bydelen mulighet til å markedsføre sine 17. mai-arrangementer helt gratis i lokalavisen. Send oss deres program allerede nå.

Helt siden 1993 har Åsane Tidende informert leserne våre om alt som skjer på skolene i nærområdene deres på nasjonaldagen, enten det er på Flaktveit, i Salhus, Eidsvåg, Mjølkeråen eller Haukås. Over to hele sider i avisen bringer vi opplysninger om alt som skjer i nærområdene fra Hordvik i nord til Eidsvåg i sør, men i likhet med tidligere er vi avhengige av din hjelp for å få dette til.

Vær tidlig ute 

Vi ber derfor dere som sitter i foreldrenes arbeidsutvalg eller i skolenes 17. mai-komiteer om å sende inn programmene med en gang de er ferdige. Send det i word-format på e-post til nina@aasanetidende.no. Sist frist er mandag 4. mai klokken 12.00. Planen er at 17. mai-programmene skal stå på trykk i vår fulldistribusjon som går ut til alle husstander i bydelen tirsdag 12. mai.

Hjelp oss med å informere åsabuen om hvor og når de kan få med seg loddsalg, lykkehjul og flaggheising. Ta også med eventuelle opptredener fra kor eller korps. Det samme gjelder angående taler. Fortell oss også hvor ruten går, dersom dere skal ha tog på nasjonaldagen. Send oss informasjon med klokkeslett, og kanskje det da kommer enda flere mennesker for å feire 17. mai på nettopp din skole.

 

Vi minner igjen om fristen 4. mai. Program som blir levert etter dette har vi dessverre ikke mulighet til å trykke i Åsane Tidende. 

Av

Nina Johnsen

nina@aasanetidende.no

Relaterte saker