Lokalavis for Åsane og omegn!
  • SKAL SNU: – Det er bare et spørsmål om når dette snur, sier Sanchez Olsen. (Arkivfoto: Erik Madsen)

– Nå er vi vanvittig skuffet

– Det føles veldig tungt nå, sier Damian Sanchez Olsen etter tap like før slutt i Bærum.

Åsane gikk på sitt femte strake nederlag, men var svært nære å reise hjem med ett poeng.

Men Mats Walberg scoret for Bærum to minutter før full tid, sikret 3-2-seier, og forlenget marerittrekken som sendte Åsane ned på den siste trygge plassen i divisjonen.

– Litt typisk for et lag i motgang. Vi var veldig nære å få med oss ett poeng som vi virkelig hadde trengt, men endte opp med ingenting.

– Nå er vi vanvittig skuffet, fortsetter Sanchez Olsen.

– Ett steg opp

Han mener uansett at laget presterte langt bedre enn i 0-3-nederlaget for Strømmen forrige helg.

– Absolutt ett steg opp. Vi skapte bra med sjanser, scoret mål og gjorde mye bra med ball. Dessverre ga vi den vekk to ganger og ble straffet for det.

– Jeg var sikker på at det skulle snu i dag, men nå får vi bare bruke neste sjanse. Det er bare spørsmål om tid før vi kommer i gang igjen. Vi har fortsatt selvtillitt, men vi er kanskje ikke like trygge nå som tidligere i sesongen, sier han.

Kjetil Knutsen gjorde noen endringer fra ydmykelsen mot Strømmen, med blant annet Kristoffer Nesse Stephensen i en offensiv midtbanerolle bak en enslig spiss.

Jahn-Ove Wiik var erstattet med Vegard L. Moberg i midtforsvaret, mens Senai Hagos og Damian Sanchez Olsen tok kantplassene, og Joachim Raknes fikk sjansen på bekostning av Håkon Lorentzen på topp.

– Jeg synes det fungerte godt i dag, og det er bare naturlig at noen forandringer gjøres etter en dårlig periode. Nå må vi jobbe enda hardere for å snu dette.

– Vi har ikke glemt hvordan det er å vinne.

Tok ledelsen

De oransje tok føringen før kvarteret i Bærum. Senai Hagos plukket opp en retur etter en fin Åsane-kontring og ga gjestene en drømmestart.

Men bare fem minutter senere utlignet Andreas Aalbu for vertene, og stillingen stod seg til pause.

Morten Giæver ga Bærum ledelsen, men Rune Gravdal hamret inn utligningen på frispark like etter. Åsane så ut til å hente med se poeng og avslutte den svarte perioden.

Så dukket bergenseren Mats Walberg opp to minutter før full tid, og ga Åsane en ny kalddusj med sin matchvinnerscoring i det 88. minutt.

 

Nå venter Ranheim i cupen på onsdag.

 

Av

Erik Madsen

erik@aasanetidende.no

Fakta

Bærum – Åsane 3-2 (1-1)

1. div. menn, Sandvika Stadion.

Mål:

1-0: Senai Hagos (14.)

1-1: Andreas Aalbu (20.)

2-1: Morten Giæver (73.)

2-2: Rune Gravdal (81.)

3-2: Mats Walberg (88.)

Åsane: Eirik Østgård, Rune Gravdal, Vegard L. Moberg, Erik Wollen Steen, Martin Ueland, Senai Hagos (Kjetil Kalve fra 46.), Simen Lassen, Erlend Grov, Damian Sanchez Olsen (Joachim Soltvedt fra 78.) Kristoffer Nesse Stephensen, Joachim Raknes (Håkon Lorentzen fra 72.).

 

 

Relaterte saker