Lokalavis for Åsane og omegn!
  • HÅP: – Vi reiser til Skien med et håp om å gå videre, og har lyst til å vise oss frem, sier Vegard Leikvoll Moberg, her fra Follo-kampen tidligere i sesongen. (Foto: Erik Madsen)

– Vi reiser med et håp om å gå videre

– Odd var en tøff trekning, men det kommer til å bli en gøy opplevelse, sier Vegard Leikvoll Moberg foran onsdagens cupoppgjør.

Åsanes midtbanesjef har en avslappet inngang på NM-kampen mot Odd.

– Vi reiser med et håp om å gå videre, og har lyst til å vise oss frem.

Men han vet selvsagt at det er en stor oppgave som venter ham og resten av Åsane-gjengen i Skien.

– Vi skal møte et toppserielag. Det er en bonuskamp for oss. Vi har ikke noe å tape. Vi kan slippe oss løs og ha det gøy, det tror jeg blir viktig, sier Leikvoll om inngangen til kampen.

Delte poengene med Jerv

I serieoppgjøret mot Jerv på søndag fortsatte Åsane på mange måter der de slapp mot Brann i begynnelsen av juni. 

– Jeg synes vi gjør en god bortekamp. Jerv hadde ballen mest, men vi forsvarte oss godt og var farlige på kontringer. Vi burde scoret flere mål og kunne avgjort dette, men slik kampene til slutt utviklet seg er det greit med 1-1 og poengdeling. 

Den lokale juryen kåret Jervs keeper til hjemmelagets beste spiller, og det sier litt om hvor ofte sisteskansen var i sving. 

Både Lerpold, Stephensen og Lorentzen hadde sjanser nok til å avgjøre kampen for gjestene. Ohi Omoijuanfo satte inn 1-0 for Jerv på straffe. To minutter senere hamret Martin Ueland inn 1-1, og sørget for at Åsane fremdeles ligger over nedrykksstreken. 

Full pott

Dere gjorde en god kamp mot Brann, hva har vært fokus de siste ukene?

– Vi må bli bedre i treningshverdagen, få opp trøkket og intensiteten, og får vi det opp i trening så får vi det også opp i kamp. Vi er på vei mot noe nå, og vi har ikke mistet troen på det vi jobber med. Nå blir seriekampene mot Hønefoss og Ranheim viktige før ferien; vi går for full pott, forsikrer Leikvoll Moberg.

 

Av

Fakta

Jerv – Åsane 1-1 (0-0)

1. divisjon, Levemyr stadion.

Tilskuere: 852.

Dommer: Ole Gya, Helleland. 

Gult kort: Senai Hagos, Åsane.

Mål:

1-0: Ohi Omoijuanfo (88.)

1-1: Martin Ueland (90.)

Åsane: Martin Sanchez Olsen, Rune Gravdal, Eirik Wollen Steen, Jahn-Ove Wiik, Martin Uleand, Senai Hagos (Kjetil Kalve fra 80.), Vegard Leikvoll Moberg, Simen Lassen, Joachim Soltvedt, Niklas Lerpold (Håkon Lorentzen fra 80.), Kristoffer Nesse Stephensen. 

Relaterte saker