Lokalavis for Åsane og omegn!
  • FORVENTET MER: En tydelig skuffet Kjetil Knutsen etter 0-1-tapet mot Nest-Sotra. 

Dårlig start på høstsesongen

Søndag var det duket for lokaloppgjøret mellom Åsane og Nest-Sotra. Åsane startet høstsesongens første kamp langt under det nivået de bør ligge på om de skal holde seg i OBOS-ligaen.

I første omgang skjedde det svært lite på Myrdal gress denne søndagen. Åsane virket tafatte og uten gnist i et lokaloppgjør som ikke bare var viktig for æren, men også for å kunne ta et steg opp fra bunnstriden. 

I andre omgang virket det som at pausepraten hadde virket noe inn på Åsane, men da Steffen Skålevik scoret for Nest-Sotra femten minutter inn i omgangen var det gjort, og de 689 tilskuerne på tribunen fikk se guttene fra Sotra styre kampen inn til seier. Det ble verken poeng eller ære på Åsane, og Nest-Sotra vant fortjent i en kamp hvor de stort sett hadde full kontroll. Trener Kjetil Knutsen var ikke fornøyd med det han så fra sidelinjen.

– I et lokaloppgjør forventer jeg mer trykk, mer energi og mer løpsvilje. Det er noe dødt over oss i dag. Vi kan ikke være bekjent av å møte naboene våre og være så lite energiske. Vi blir preget når scoringen kommer, men alt i alt presterer vi langt under det vi mener vi skal prestere, sier han.

Tøff høst 

Etter søndagens kamp ligger Åsane på 14. plass med 16 poeng. Like bak ligger Nest-Sotra og Hønefoss med 13 og 12 poeng. Knutsen er forberedt på at de har en tøff høst i vente.

– Det er viktig at vi har det fokuset som vi har hatt hele veien. Vi vet at vi må utvikle oss og ta steg. Vi vet at vi kommer til å møte motgang, og vi vet hvordan vi må stå sammen som gruppe for å klare oss. Det er ingenting av det som endrer seg fordi vi tapte denne fotballkampen. 

Av

Fakta

Åsane – Nest-Sotra 0-1 (0-0)

1.div. menn, Myrdal gress.

Mål:

Steffen Skålevik (60.)

Åsane: Erik Østgaard, Eirik Wollen Steen, Jahn-Ove Wiik, Rune Gravdal, Jacob Glesnes, Vegard Leikvoll Moberg, Senai Hagos, Simen Helland Lassen (Stian Nygård fra 68.), Joachim Soltvedt, Niklas Lerpold (Kristoffer Nesse Stephensen fra 66.), Geir André Herrem (Magnus Nyborg fra 77.) 

Relaterte saker